Aktivering af abonnementet til Kaspersky appen

Muligheden for at købe et abonnement på Kaspersky appen i Google Play er i øjeblikket ikke tilgængelig for brugere i Rusland. Det skyldes, at Google Plays faktureringssystem for brugere i Rusland er sat på pause. Hvis du er i Rusland, kan du købe et årligt abonnement på Kasperskys websted. Vi arbejder i øjeblikket på andre købsmuligheder og vil holde dig opdateret. Tak, fordi du blev hos os!

For at bruge alle funktioner i appen kan du starte en prøveperiode eller købe og aktivere abonnementet på Kaspersky-appen.

Du skal have en internetforbindelse for at købe og aktivere abonnementet.

Hvis du allerede har et abonnement, kan du gøre ét af følgende for at aktivere det:

Du kan aktivere abonnementet, første gang du starter appen eller på et hvilket som helst senere tidspunkt.

Vi anbefaler, at du logger ind på My Kaspersky, før du køber eller fornyer dit abonnement. Hvis du er logget ind på din My Kaspersky-konto, kan appen tjekke om der er købt et abonnement, som du kan bruge til at aktivere appen.

Køb et abonnement fra Google Play

Aktivér appen med det abonnement, som er fundet til din My Kaspersky-konto

Aktivér abonnementet ved hjælp af en aktiveringskode

Afhængigt af den enhed, du bruger, vil du måske blive tilbudt yderligere muligheder for at aktivere abonnementet. F.eks. kan brugere af den forudinstallerede version af Kaspersky-appen på Samsung-enheder i Rusland også administrere deres abonnement på deres Softline-konti.

Mens du bruger appen under et abonnement, kan du tilføje en anden aktiveringskode på My Kaspersky, før det aktuelle abonnement udløber eller annulleres eller tilbagekaldes. Bemærk, at det ikke er muligt at tilføje endnu en aktivering kode i Kaspersky -appen, før den forrige udløber.

Hvis du vil bruge en anden aktivering kode end den, der aktuelt bruges i Kaspersky -appen, skal du geninstallere appen for at indtaste den nye kode. Dette gælder ikke for fornyelseskoder.

På Samsung-enheder med forudinstalleret Kaspersky-appen kan du købe, forny og administrere dit abonnement på din Softline-konto.

Sidens top